Rekisteriseloste, tietosuoja ja sivuston käyttöehdot

Me Consair Oy:ssä huolehdimme yksityisyydensuojastasi ja suojaamme hallussamme olevien henkilökohtaiset tietosi. Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä tietoja Consair Oy verkkopalvelusta kerää ja miten näitä tietoja käytetään. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sekä käyttäjien henkilöllisyyteen liittyvää soveltuvaa kansallista tietosuojalainsäädäntöä.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi: Consair Oy:n henkilötietorekisteri
Rekisterinpitäjä: Consair Oy
Y-tunnus: 2472903-1
Osoite: Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki.

Yhteyshenkilö tietosuojaa koskevissa asioissa:
Frank Russi, etunimi.sukunimi(ät)consair.fi.

Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa info(ät)consair.fi. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta, tai postiosoitetta Consair Oy, osoitteessa Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki, tai soittaa numeroon 044 243 7409.

Rekisteri koostuu:
Evästeet ja muut verkkosivujen käyttöön liittyvät tiedot
Asiakasrekisteri
Tapahtumailmoittautumiset
Kyselyt
Uutiskirjetilaukset
Työhakemukset

Rekisterin sijainti:
Henkilötiedot sijaitsevat EU:ssa ja USA:ssa. Pyrimme siihen, että kaikki EU:n ulkopuoliset kumppanimme noudattavat GDPR-käytäntöjä.

Tietosuoja

Kävijöiden henkilökohtaisten tietojen yksityisyys on tärkeää Consair Oy:lle. Keräämme henkilötietoja vain kun käyttäjä itse niitä tietoisesti antaa joko verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavillamme tai viestimällä kanssamme chat-palvelussa, sähköpostilla tai puhelimitse.Käyttäjän antamia henkilötietoja käytetään ainoastaan niihin tarkoituksiin, jotka sivuston kyseisessä kohdassa on ilmoitettu ja mihin käyttäjän erityisesti antaa luvan. Sinulla on lain mukaisesti oikeus tarkastaa sinusta Consair Oy:llä oleva tiedon. Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisen tai tarpeettoman henkilötiedon korjaamista tai poistamista.

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin käyttää henkilötietojen käsittelyssä ulkopuolisen käsittelijän palveluita. Mikäli toimimme näin, henkilötietojen käsittely perustuu yritykemme ja ulkopuolisen palveluntarjoajan väliseen sopimukseen ja antamiimme ohjeisiin.

Kiinnitämme huomiota tietosuojaan ja tietoturvaan sivustomme ja asiakastietojärjestelmiemme toteuttamisessa ja ylläpidossa. Suojaamme henkilötietosi asianmukaisin suojakeinoin. Tietosuojasta ja tietoturvasta huolehtivat siihen erikseen nimetyt henkilöt riskienhallinnan keinoin, huomioimalla tietosuojan ja tietoturvan palvelujemme suunnittelussa, kouluttamalla henkilöstöämme ja tarkastamalla säännöllisesti palvelujemme vaatimusten mukaisuutta. Pääsy henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin ja tietokantoihin on ainoastaan henkilöille, joilla on välttämätön työhön liittyvä tarve ja oikeus käsitellä kyseessä olevia henkilötietoja. Huolehdimme tietojen väärinkäytöksiin liittyvistä ja muista vastaavista riskeistä ottaen huomioon riskin todennäköisyys ja suojattavan tiedon luonne.

Verkkosivun ja siinä olevien palveluiden käytöstä kerätään kootusti analytiikkatietoa Google Analyticsillä, eli tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, sisääntulosivuista ja poistumissivuista, selaimista, laitetyypeistä ja kävijöiden maantieteellisestä sijainnista. Jotta näitä tilastollisia seurantatietoja voidaan kerätä, käytämme sivustolla evästeitä. Tunnistetiedot talletetaan vain verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämisen tueksi.

Evästeet (Cookies)

Consair Oy käyttää verkkosivustollaan cookieita eli evästeitä saadakseen tietoja vierailuista verkkosivustolle sekä mahdollistaakseen käyttäjälle tiettyjen toimintojen käyttämisen. Tämän tarkoituksena on parantaa verkkosivun käyttäjäkokemusta vierailutietojen avulla.

Eväste on pieni tietoja sisältävä tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän tietokoneelle joko pysyvänä evästeenä, joka tallentuvat tiedoston käyttäjän tietokoneelle, kunnes kyseinen tiedosto poistetaan tai se vanhenee, tai istuntokohtaisena evästeenä joka poistuu, kun web-selain suljetaan.

Voit kieltää meiltä HubSpot-evästeet kieltämällä evästeen käytön sekä yleisesti Google Analyticsin seurannan lataamalla Google Analytics Opt-out selainlaajennuksen.

Tapahtumailmoittautumiset

Täyttäessäsi sivustollamme olevan ilmoittautumislomakkeen, tietosi tallentuvat Consairin asiakasrekisteriin. Näitä ovat mm. nimi, sähköpostiosoite, yritys, asema yrityksessä, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-ainerajoitteet ja muut tiedot. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen, ellet samalla anna lupaa tietojesi käyttöön markkinointitarkoituksiin tai tilaa uutiskirjettä.

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etumme tarjota tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaillemme sekä asemavaltuutuksen perusteella potentiaalisille asiakkaillemme.

Voimme kerätä tietoa asiakasrekisteriimme yhteistyökumppaneistamme ja asiakasyrityksistämme, kuten yrityksen nimi, toimiala, osoitetiedot, tiedot ostoista yritykseltämme, yhteyshenkilöt ja heidän tehtävänimikkeensä, yhteystietonsa, yritykseen liittyvää toimialatietoa ja markkinointilupia.

Täyttäessäsi sivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen, tietosi tallentuvat Consairin asiakasrekisteriin. Näitä ovat mm. nimi, sähköpostiosoite, yritys, asema yrityksessä, puhelinnumero, kiinnostuksen kohteet ja mahdolliset muut tiedot.

Myös selainhistoriasi saattaa tietyiltä osin tällöin päätyä henkilöstömme käyttöön. Näemme millaisesta sisällöstä olet ollut kiinnostunut ja voimme entistä paremmin tarjota sinulle oikeanlaista, hyödyllistä tietoa ja parantaa sivustoamme.

Käyttämällä selainta yksityisessä tilassa, voit antaa meille tietosi siten, etteivät selaushistoriasi tiedot välitty Consair Oy:lle. Älä täytä verkkolomakkeita sivustollamme, jos et halua, että saamme henkilökohtaisia tietojasi.

Uutiskirjetilaukset

Jos tilaat uutiskirjeemme tai muuta Consair Oy:n markkinointiviestintää, ja annat meille markkinointiluvan klikkaamalla rastin annettuun ruutuun, saamasi sähköpostin klikkaus saattaa mahdollistaa sen, että sinut tunnistetaan sivustollamme. Tällöin osa selaushistoriastasi päätyy henkilöstömme käyttöön, jotta voimme voimme tarjota oikeanlaista, sinua kiinnostavaa tietoa ja parantaa sivustoamme. Tietojasi ei voida jäljittää mikäli käytät selainta yksityisessä tilassa tai peruutat uutiskirje- tms. tilauksesi. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjetilauksesi klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai kieltää muun markkinointiviestien lähettämisen.

Työhakemukset

Käsittelemme henkilötietojasi työnhakuprosessin ja työntekijävalinnan toteuttamiseksi.

Käsittelemme vain meille antamiasi henkilötietoja. Pakollisia tietoja ovat hakemuksessa määritellyt tiedot. Näitä voivat olla mm. nimi, koulutuksesi, työkokemuksesi ja yhteystietosi.  Muutoin päätät, mitä tietoja haluat meille antaa. Tarpeellisia ja hyödyllisiä tietoja voivat olla mm. tiedot kielitaidostasi ja harrastuksistasi.

Käsittelemme henkilötietoja hakuprosessin ajan. Tiedot tuhotaan viimeistään kaksi (2) vuotta hakuajan umpeutumisen jälkeen. Avoimet hakemukset otamme huomioon yhden (1) vuoden ajan hakemuksen lähettämisestä.

Käsittelemme työhakemusten yhteydessä saatuja henkilötietoja ainoastaan työnhakuprosessissa. Suojaamme tietoja asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä ehkäistäksemme tarkoituksella tai vahingossa tapahtuvan tietojen luvattoman käytön, tuhoamisen, paljastumisen tai muuttamisen.

Sivuston käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan consair.fi www-sivuston käytössä. Sivuston consair.fi käyttö edellyttää sitä, että käyttäjä on lukenut käyttöehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä. Consair Oy pidättää oikeudet muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöehdot tulee tämän vuoksi lukea huolellisesti aina, kun sivustoa käytetään.

Käyttäjä sitoutuu Consair Oy:n kanssa sopimukseen, jonka mukaan kaikkien tästä www-sivustosta johtuvien kiistojen selvittämiseksi sovelletaan Suomen lakia.

Tekijänoikeudet

Consair.fi-sivuston sisältö on kokonaisuudessaan suojattu Consair Oy:n ja kolmansien osapuolten omistamilla kopiointioikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla omistusoikeuksilla ja lisensseillä. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivuston sisällön tai sen osien kopiointi, julkaisu, levittäminen, luovuttaminen, tallentaminen, muokkaaminen ja prosessointi on kielletty ilman Consair Oy:n etukäteistä kirjallista suostumusta. Sivuston materiaalia saa kuitenkin käyttää, tulostaa, siirtää ja väliaikaisesti tallentaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Consair Oy pidättää kaikki immateriaalioikeudet kaikkeen sisältöön, jota tältä sivustolta kopioidaan, ladataan tai tulostetaan.

Vastuunrajoitus

Tämä sivusto on suunniteltu ainoastaan yleiseen tiedotustarkoitukseen ja sivuston käyttö tapahtuu omalla vastuulla. Käyttäjä on sitoutunut noudattamaan paikallista lainsäädäntöä. Sivustolla oleva materiaali ja linkit toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat” eikä niitä tule pitää tarjouksina tai muina laillisina tai ammatillisina ohjeina. Consair Oy ei vastaa suorasti eikä epäsuorasti mistään sivustolla esiintyvän tiedon tai sen osan oikeellisuudesta, virheettömyydestä, saatavuudesta, täydellisyydestä tai ajankohtaisuudesta. Consair Oy ei ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka suorasti tai epäsuorasti johtuvat sivuston sisällöstä tai käytöstä. Jos asianmukainen lainsäädäntö ei salli edellä mainittua vastuun rajoittamista, Consair Oy:n vastuu on enintään kyseessä olevan lainsäädännön pakottavien säännösten mukainen. Rajoitusta voidaan soveltaa myös kolmannen osapuolen sivustoihin ja siihen sisältöön, josta tai johon consair.fi-sivusto on elektronisesti linkitetty. Kaikki sivustojen käyttöehdot tulee lukea huolellisesti ennen sivustojen käyttöä.

Tavaramerkit

Consair ja CAMU ovat Consair Oy:n tavaramerkkejä. Muut mainitut tuotteet ja yritysnimet saattavat olla omistajiensa tuotemerkkejä tai tuotenimiä. Pääsyä sivustolle ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Consair Oy:n tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

PÄIVITETTY 26.6.2018